Over ons

Circle of Life Events

Er zijn verschillende gebeurtenissen in het leven die niet ongemerkt voorbij mogen gaan. Vaak gaan deze gebeurtenissen gepaard met de nodige voorbereiding stress voor het feest , tijdens het feest en na het feest. Zou het niet leuker zijn dat u zelf ten volle kan genieten van uw belangrijke gebeurtenis met uw naasten, familie en vrienden?


Circle of Life Events wilt deze stress van u wegnemen. Wij zijn uw aanspreekpunt voor de organisatie van uw evenement en verzorgen alles tot in de kleinste details. Wij zetten ons in voor zowel kleine als grotere evenementen.

Werkwijze


Wij hebben 2 service - formules die wij aanbieden


1. Organisatie van A - Z


Je stuurt ons een mail met een korte briefing over het type evenement dat u wil organiseren. Vergeet zeker niet het aantal personen, het doel van het evenement en de locatie ( als die al bekend is ) te vermelden. Wij nemen binnen de 24 uur contact op met onze eerste voorstellen en werken door middel van communicatie jouw droomevenement op maat uit.


2. Hulp bij de organisatie van een evenement


Staat jouw evenement reeds gepland en heb je zelf al idee├źn om dit evenement tot een goed einde te brengen? Super! Wij geven je graag advies met betrekking tot catering , entertainment , materiaal , decoratie , locatie,...Kostenplaatje


Wij horen vaak van mensen : een eventplanner inhuren, da's een dure grap!


Ons antwoord: Niet per se! Onze visie is het inhuren van een eventplanner toegankelijk maken voor iedereen. Wij communiceren transparant en bezorgen u een duidelijk overzicht van de kosten voor uw evenement zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.


Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Gelieve ons te contacteren via het contactformulier.